lördag 2 augusti 2008

Det viktigaste är inte att vinna....

...det är att delta. Årest upplaga av Klangbergsuffe Cup är avverkad. Nu väntar bankett på Tony´s och prisutdelning. Shit vilka roliga tillställningar det här brukar bli. Massor med gamla kompisar som sluter upp och har trevligt tillsammans. Många har jag inte sett på väldigt länge. Jag bjussar på lite bilder...
/Urban







































Klangbergsuffe Cup

Morning kids!

Idag är det Klangbergsuffe Cup på Hedåsen. Denna klassiska beachfotbolls tunering. Det hela började på Åland för en herrans massa år sedan. Gissar att första trippen gick sommaren -90. Vi var ett gäng fjuniga ungdomar som åkte till Åland och senare Gotland för att festa och leva rövare. Vi bildade en firma som kom att heta Spoonarmy(senare Bellman Psykos) mm. Nåväl, vi spelade fotboll på stranden. Och på den tiden var vi två lag som årligen gjorde upp. BK fimpen och SIF Montalvo. Det blev alltid en hård kamp och det låg mycket prestige och ära i att vinna den här matchen. Om jag minns rätt gjorde vi fyra resor till Åland och senare tre till Gotland. Vi hade ett uppehåll fram till sommaren -00. Bara för att vi inte gjorde resorna längre betyder inte det att vi inte kan göra upp på stranden. Vi fick ett utmanar lag och döpte tuneringen till Klangbergsuffe Cup. I dag spelas tuneringen för åttonde gången på Hedåsen. SIF Montalvo är regerade mästare, några timmar till.....

/Urban

fredag 1 augusti 2008

måste börja dejta snart..

Jag måste börja dejta nån tjej snart. Det blev uppenbart tydligt när jag skulle gå in i garderoben och plocka fram lite underkläder till ett bröllop imorgon. När man dejtar köper man ständigt nya märkesunderkläder eftersom man vill känna sig snygg under. Efter nått år utan dejtande finns det bara ett litet gäng sorgliga underkläder från HM i garderoben. Inget man rosar marknaden med precis.
Markus

tisdag 29 juli 2008

Dra åt helvete för fan!


Jag blir så jävla trött på mig själv. Vad fan håller jag på med? Vad är det för en jävla mes jag är egentligen? Min önskan över att vara min omgivning till lags står mig upp i halsen. Att vara god är en sak, men ibland blir mitt beteende patetiskt. Sitter här på jobbet och funderar. Vilken liten jävla pissråtta jag är ibland. Shit vilken ilska jag känner...Jag tänker på vad min terapeut sa till mig för en tid sedan. Han provocerade mig. Sa saker som inte var sant. Så att jag framstod som dålig. Jag försvarade mig givetvis. Rädslan över vad de andra i gruppen skulle tycka om mig lyste i mina ögon. "Fundera på det där du Urban" sa han. Nu förstår jag, tack! Alla tycker att jag är snäll. Jag får andra att må bra. Mitt mål är ofta att bli omtyckt. Jag får den svage att känna sig stark och den lilla att växa osv...Men som sagt ibland blir det för mycket. Ni kan suga min kuk era jävlar! Dra åt helvete för fan!!
/Urban

söndag 27 juli 2008

sjuksystrarna

Jag har skrivit några inlägg nu och kanske är det dax att skriva om hur killar kan tänka i mötet med tjejer i verkliga livet. Har även fått några frågor om hur man upptäcker att killar ljuger eller vilka typer lögner man drar när man inte är intresserad eller undviker tjejer eller bara har gjort bort sig i största allmänhet. Den bästa lögnen är en enkel lögn. Jag krånglar aldrig till det... det är alltid de små detaljerna som avslöjar en eftersom tjejer har ett jäkla minne om just sånt och det är lätt att trassla in sig i. Typexemplet på en enkel lögn är att jag varit iväg och fiskat.. helt omöjligt att kolla upp.. Frågar tjejen om detaljer från fiskeresan (eftersom hon kanske anar något) tar jag bara och drar detaljerna från när jag var och fiskade sist.


Hur man tänker ibland..
En gång var jag på ett hotell med ett antal killar. Det var en onsdag och inget nöjesliv fanns att tillgå på hotellet som låg mitt ute i ingenstans. Vi bestämde sig för att åka till grannhotellet eftersom det kanske fanns nån (tjej) där som satt i baren.. När vi kom till hotellet var det full fart eftersom 100 sjuksystrarer från hela landet hade konferens där och höll på att parta loss ordentligt. Det var vi och 100 partysugna sjuksystrar.

Vad jag gjorde?
Jag stod lite fundersamt i ingången, beslutade mig för att nonchalera systrarna, satte mig längst in i baren, drack tills baren stängde och åkte hem ensam.
När det går 10 tjejer på varje kille skulle inte mitt självförtroende någonsin återhämtat sig om jag försökt hitta en lekkamrat och blivit utan.


För övrigt är dagstjärnan (och alla andra)välkommen att ställa vilken fråga som helst till oss och vi kommer inte att ducka för svaren.. men jag vill betona det Sara kommenterade,vet man inte svaret på frågan bör man kanske inte ställa den.
Markus

Svensexa

Har inte hunnit skrivit något eftersom det har varit full fart med att planera brors svensexa som gick av stapeln igår. Det är lustigt vilken inställning folk har till svensexor.. Generellt har alla jag pratat med varit djupt bekymrad över vilken behandling den blivande brudgummen ska få.
Ni dricker han väl inte för full... ni är väl snäll mot han...Han kommer väl inte att kunna göra sig illa.. Det är min tvillingbror vi pratar.. Det blev en riktigt lyckad kväll. Inga skador (eftersom vi inte gjorde nått farligt) och han kunde gå rakt när han kom hem( eftersom vi inte hade några planer på att dricka han full). Men det var inte helt givet.. Ibland blir man fyra år när folk håller på och tjatar om något som är självklart.
Om jag träffade nån tjej... Nej då måste man ju prata med dom...jag valde att inte prata igår..
Förhoppningsvis öppnar jag käften nästa gång.
Markus