fredag 25 juli 2008

En dag på sjön...

Då kastar vi loss..

Evelina och Matilda..

Borrsjöån

Tommy

Me

Spegelblankt...

Patrik..
Patrik kör runt med tjejerna..

Nisse

Mat vid Strandbaden..

Tommy..

Me..


Smått fantastiskt väder vi har nu. Har varit på sjön med Tommy och hans döttrar hela dagen idag. Vi kom iväg i skaplig tid, trots Tommy. Men väl ute njöt vi för fullt av en spegelblank sjö och en klarblå himmel. Tommys båda tjejer stormtrivs i vattnet, och när Patrik kom förbi med vattenskotern så blev det ju inte sämre. Nisse hoppade på vid Sörtuttsbadet för att hänga med till Strandbaden för lite mat. Kul att hänga med Tommy igen. Va fan inte igår. Vi har känt varandra väldigt länge och har gjort en hel del "resor" tillsammans. Jag kan bjuda på en.
Det här var en nyårsafton för säkert 15 år sedan. Vi Kungsgårdare(by i västra Gästrikland) hade via kamrater blivit bjuden på en fest som ett gäng från Stockholm hade ordnat i våra trakter. Massor med nya ansikten och alla nära vänner i en herrgård. Det var vårdad klädsel som gällde för aftonen. Vi minglade, drack och hade trevligt tillsammans . Efter middagen så hamnade några av oss grabbar ute i en stuga som Stockholmarna bodde i för att "stärka" oss lite. Tommy och jag är båda ganska envisa, för att uttrycka mig milt. Klockan började närma sig tolv och vi reste oss för att återgå till Herrgårn och festen, för att fira in tolslaget tillsammans med alla andra. På väg dit så började Tommy och jag "lacka" varandra.(ni vet, nudda sist). Det slutade med att vi blev kvar i stugan och hamnade till sist i en snödriva... brottandes! Tempramentet steg på oss båda då ingen gav upp, och till slut var vi båda riktigt tokiga på varandra. Våra vänner som stod på trappen och skålade undrade var vi var. När de hittade oss låg vi i en låst position djupt ner i en snödriva. Dom fick sära på oss. Våra kläder var trasiga. Vi var arga som bin på varandra. Och om jag minns rätt hade både Tommy och jag ragg på g innan det här inträffade....nu blev vi båda utan. Vi är fortfarande oense om vem som började det hela. Men idag skrattar vi bara åt det...som tur är...för Tommy.;)
/Urban

1 kommentar:

Anonym sa...

hahaha...ja jag säger bara det..grabbar och fylla. Då kan allt hända. Kul att du delar med dig.

Har även hört rykten om denna Tommy att han var på Highbury och såg fotboll..det slutade med att han blev för sne och satt och sov medans det spelades fotboll på allra högsta nivå.